Yeni Tokat Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama
ALPAY'DAN SERT TEPKİ

ALPAY'DAN SERT TEPKİ

Tarih 29.Temmuz.2010, 10:24 Editör Kemal Özdilek

DSP Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay'ın istifası ile boşalan göreve getirilen yeni ismin açıklandığı basın toplantısında gerginlik yaşandı.

 (İHA) - DSP Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay'ın istifası ile boşalan göreve getirilen yeni ismin açıklandığı basın toplantısında gerginlik yaşandı.
Demokratik Sol Parti (DSP) Tokat İl Başkanlığı'ndan bir süre önce istifa eden Hüseyin Alpay'ın yerine DSP Merkez İlçe Başkanı Celal San atandı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısı ile atama kararı kamuoyuna duyuruldu. Basın açıklamasına yapan DSP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Aydın, 12 Eylül'de yapılacak referanduma "hayır" diyeceklerini ifade ederek, gerekçelerini sıraladı. Basın açıklamasının  yapıldığı salona giren eski DSP İl Başkanı Hüseyin Alpay, devir-teslim yapmadığı için parti binasında basın
açıklaması yapılamayacağını belirterek, toplantıya katılanları dışarıya davet etti. Alpay, "Merkez İlçe Başkanı hangi hakla il binasının kapısını açtı. Bana bunun cevabını versin. Ben devir-teslim töreni yapmadan, genel merkezden gelecek kişilere devir-teslim töreni yapmadan bu kapıyı açmak suçtur" dedi.
Karşılıklı söz düellosu sırasında gerginlik yaşandı. Bir partilinin Alpay'a "Çık dışarı" şeklindeki sözleri ise sinirlerin iyice gerilmesine neden oldu. Alpay'ı basın mensupları ve partililer güçlükle sakinleştirmeye çalışırken, basın açıklamasına katılanlar binayı boşalttı. Tekrar ilçe başkanları ile partiye giren Alpay, kapıyı kapatarak istişare toplantısı yaptı.
DSP eski İl Başkanı Hüseyin Alpay, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referanduma DSP Genel Merkezi'nin aldığı "hayır" kararına rağmen "evet" diyeceğini açıklamıştı. Alpay, daha sonra aldığı karar ve parti tabanında yaşanan sorunlar nedeniyle partisinden yönetimi ile birlikte istifa ettiğini açıklamıştı.

Bu haber 342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset Meydanı

KAZOVA ÇİFTÇİSİ HÜKÜMETTEN ŞİKAYETÇİ

KAZOVA ÇİFTÇİSİ  HÜKÜMETTEN ŞİKAYETÇİ KAZOVA ÇİFTÇİSİ HÜKÜMETTEN ŞİKAYETÇİ

ŞEHİT YAKINLARINA POZİTİF AYRIMCILIK

ŞEHİT YAKINLARINA POZİTİF AYRIMCILIK ŞEHİT YAKINLARINA POZİTİF AYRIMCILIK
REŞADİYENİN KADERİ KİMLERİN ELİNDE03.Eylül.2010

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

BANKA ŞUBELERİNİN BULUNDUKLARI YERLERE SOSYAL VE KÜLTÜREL KATKILARI VARMIDIR?




Tüm Anketler

Copyright © 2004 - 2009 Yeni Tokat Gazetesi - Adres: G.O.P Bulvarı Saray İşhanı Zemin kat TOKAT - 0356 - 212 26 65 - 61 -- E-Posta : yenitokatgazetesi@hotmail.com
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu